Airconditioning voor Bedrijven

In deze tijd is een airco geen luxe meer, maar een standaard. Bovendien is de werking en uitstraling van de airconditioning systemen inmiddels zo geoptimaliseerd, om aan deze behoefte te kunnen voldoen. Verder koelen, verwarmen en zuiveren de units de lucht, zodat een prettig werkklimaat wordt gerealiseerd. Tot slot draagt het bedrijf bij aan verduurzaming en helpt de EIA subsidie een handje mee in de investeringssom.

Kiezen voor Spruijt 

Uniek persoonlijk contact

Vakmanschap met 10 jaar ervaring

STEK, F-gassen en VCA gecertificeerd

Begeleiding en installatie Martin & team

Afspraak = afspraak

Altijd maatwerk installatie

Airconditioning Kantoor

Medewerkers werken en presteren beter in een goed gekoeld of verwarmd werkklimaat? Zeker als de airconditioning muisstil draait en niet in de nek blaast!

Een goede investering? De 5 grote voordelen zijn:

 1. De EIA subsidie is van toepassing
 2. Kwaliteitssysteem A-merk Daikin met 5 jaar garantie
 3. Gezuiverde lucht door het filter
 4. Fluisterstil binnen- en buitensysteem
 5. Energierendement van 400% tot 500%
Kantoor airconditioning Hoorn snel leveren

“Groot of klein bedrijf, Spruijt bedenkt en realiseert de juiste oplossing”

Airconditioning Bedrijfspand

Hoe werkt het? Door middel van een vermogensberekening wordt voor iedere betreffende ruimte(s) de op maat installatie aangeboden. Binnen één gebouw verschillende toepassingen klimatiseren? Bijvoorbeeld opslag, koelen, verwarmen, productie, conditionering en/of kantoorruimte? Geen probleem voor Spruijt, we zoeken naar de meest rendementsvolle optie.

Profiteer bovendien naast de investeringsaftrek van de EIA subsidie én een rendement van 400% tot 500% door de lucht/lucht warmtepomp werking, welke zichtbaar is op de energierekening.

Win win situatie dus!

Spruijt Klimaat - VRV Systeem Daikin bedrijven

‘Duurzaam, gezuiverd én besparend binnenklimaat gegarandeerd’

Airconditioning Winkel/Salon

Bij zonnig of koud weer de deuren vaak open/dicht of een continue wisseling van klanten tussen de behandelingen? Voor een optimale klantbeleving is een aangename temperatuur en gezuiverde omgeving een belangrijk onderdeel dat vaak wordt onderschat.

Een kwalitatief hoogwaardige airco? Profiteer van 3 grote voordelen:

 1. Binnen heel korte tijd een constante aangename temperatuur
 2. Laag geluidsniveau én onzichtbaar
 3. Flinke energiekosten besparing per m2, door de inverter technologie van Daikin zorgt voor een rendement van 400% tot 500%.
Spruijt Klimaat - Casette roundflow

EIA Subsidie

De Energie-Investeringsaftrek (EIA) is voor bedrijven van toepassing, zo ondersteunt de overheid bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen. Er wordt aan de volgende 4 voorwaarden voldaan:

 1. Het bedrag aan energie-investeringen is minimaal €2.500 euro
 2. Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt
 3. Het bedrijfsmiddel staat op de zogenoemde Energielijst
 4. Binnen 3 maanden digitaal melding maken via het eLoket van www.RVO.nl

Dubbel voordeel
De energiekosten gaan omlaag én de belasting, want van de fiscale winst mag 45% van de investeringskosten van energiebesparende bedrijfsmiddelen afgetrokken worden. Dit bovenop de gebruikelijke afschrijving, waardoor minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting betaald moet worden. Voor meer informatie lees hier verder.

Spruijt Klimaat - Maatwerk Airconditioning voor bedrijven & particulieren

Onze Werkwijze

Het traject die wij met u als klant globaal doorlopen.

Onze Klanten

Spruijt Klimaat - Maatwerk Airconditioning voor bedrijven & particulieren
 • 5 star review  Nog niet aan toe gekomen om een review te schrijven...maar Martin heeft bij ons in februari 2021 airco's geplaatst in de slaapkamers en woonkamer. De airco in de woonkamer in... Lees verder

  thumb Marinda vriend
  6/23/2021

  5 star review  Beste Martin Spruijt, We hebben afgelopen zomer een hete zomer gehad. In huis werd het 30 graden. Veelste heet ? Tijd voor een airco. Heb op internet gezocht en kwam jou site... Lees verder

  thumb Sanny Feijen
  6/10/2021
 • 5 star review  Ik heb in mijn huis- en slaapkamer een airco laten plaatsen door Spruijt klimaat-techniek. De installatie is op een prettige en zeer vakkundige manier verlopen. Ik ben erg tevreden... Lees verder

  thumb Frans Van Eunen
  5/29/2021

  5 star review  Martin heeft bij ons eind vorig jaar 3 mooie binnen units geplaatst en de buitenunit netjes vanaf de achtertuin uit het zicht op het dakkapel neergezet. Martin komt vooraf even... Lees verder

  thumb Martijn de Boer
  5/20/2021
 • 5 star review  Dit bedrijf uitgezocht op internet vanwege de goede beoordelingen en die heeft Martin ook allemaal keurig waar gemaakt. Een echte aanrader?

  thumb Ron Van Dorp
  5/20/2021

  5 star review  accuraat, snel en erg netjes gewerkt. Alles is perfect weggewerkt. Absoluut aan te bevelen!!

  thumb Jan Willem Schadee
  5/07/2021
 • 5 star review  Wij wilden 3 airco's laten plaatsen en hebben verschillende offertes aangevraagd. In het gesprek voor de offerte dacht Martin goed mee wat betreft de mogelijkheden voor het plaatsen en de... Lees verder

  thumb Mary de Boer
  4/20/2021

  5 star review  He Martin, afgelopen week heb je de airco geplaatst, en daar zijn er super blij mee. Je had een goede offerte en kwam je afspraken keuring na. Het plaatsen van... Lees verder

  thumb Piet de Boer
  3/19/2021
Chat openen
Goedendag! Wat is uw vraag?